• PRISER Vores mål er at levere markedets bedste Info-TV løsninger til den absolut skarpeste pris!

Vi arbejder for at give vores kunder de bedste og stærkeste løsninger.

  • referencer Vi samler på tilfredse kunder og lægger os hver dag i selen for at yde vore kunder den bedste service.
læs mere
Vi kan levere alt fra udendørs skærme til touchskærme og videowalls.

Fladskærme har længe været at finde indendøre - i virksomheder, butikker, centre, ved attraktioner og offentlige myndigheder. Det er imidlertid også muligt at få LCD displays, der er designet til at modstå vind og vejr, hærværk m.m., så de digitale budskaber kan bringes udendørs. Med disse skærme, kan du let opdatere informationer og markedsføringsbudskaber. Skærmene repræsenterer således den moderne udgave af de gammelkendte storformat posterstandere.

Nu er der imidlertid både ressourcer og penge at spare, idet printet bliver overflødigt. Samtidig kan du udnytte den store fleksibilitet til at skabe dynamiske budskaber, og du kan opdatere disse dagligt - eller i løbet af dagen - hvis det skulle være nødvendigt.

Superskarpe billeder, en utrolig farvedybde, flexible tilslutnings- og monteringsmuligheder og meget andet! Blikfang med levende billeder og film!

Har du særlige ønsker hvad angår form, farve og funktionalitet, kan vi, i samarbejde med vores samarbejdspartnere, i mange tilfælde levere specialdesignede skærme. Hos Nfoo Concept har vi stor erfaring med og ekspertise i alt fra rådgivning om, til installering af skærmene, og vi sammensætter løsningen, så den passer til netop dit behov.