Hvordan kommer jeg i gang med at implementere Instore-TV i min butik?

Et par basale forudsætninger, som er nødvendige, for at få optimalt udbytte af en Instore-TV løsning:

Find det optimale sted til opsætning, samt analyse af hvor mange skærme der vil give mest udbytte på steder.

Det siger sig selv, at klistrer man butikken til med skærme, vil man opnå stor opmærksomhed. Denne løsning er dog både dyr og mindre køn. Udfordringen er at finde netop det antal skærme, størrelser og placeringer, der giver det bedste resultat.

Vi kan være behjælpelige med råd og vejledning i forbindelse med køb af udstyr, montering samt fastlæggelse af antal skærme.

Vi samarbejder med Kemp og Lauritzen som forestår alle installationer. Vi klarer alt fra ophæng af Instore-TV til trækning af strømkabler og netværk.

Med hensyn til opsætning af indhold, kan I enten vælge at gøre det selv eller I kan få vores professionelle grafikere til at løse opgaven. Klik her for at læse mere om Nfoo totalløsning.

Ring og aftal et uforpligtende møde med os! Vi ønsker at være med hele vejen fra ide til implementering. Vi har stor erfaring indenfor området og er gode at sparre med.

Vi afdækker din butiks behov og sørger for den perfekte løsning.

Ring til os på telefon 7070 7005 og aftal nærmere ...


    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/nfoo.eu/instoretv_godtigang.php on line 75

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/www/nfoo.eu/instoretv_godtigang.php on line 75
    SELECT id, date_format(oprettet,'%d') AS dag, date_format(oprettet,'%m') AS maaned, date_format(oprettet,'%Y') AS aar, overskrift, nyhed, teaser FROM nyheder ORDER BY oprettet DESC LIMIT 4