Den grundlæggende ide har fra starten været at lancere en Instore-TV løsning af høj kvalitet, med en bred vifte af funktionalitet og til en pris hvor alle kan være med.

Til forskel fra markedets andre aktører, har vi valgt en synlig og gennemskuelig prispolitik. Alle priser fremgår tydeligt på hjemmesiden - vi kan være vore priser bekendt og skilter gerne med dem!

Omkostningerne holdes nede i kraft af et solidt og gennemtestet produkt. Vi har haft fokus på høj brugervenlighed og intuitiv opbygning igennem hele udviklingsforløbet og kan derfor tilbyde et produkt som er overraskende nemt at betjene og som kræver et minimum af support.

En Nfoo Instore-TV løsning er 100 procent internet baseret.

Alle data lagres online på vores server som er beliggende i et døgnovervåget hostingcenter sikret mod brand og strømafbrydelser. Her er 2 x 1000 Mbit forbindelse til internettet, og der tages regelmæssigt backup.

At alt foregår online, betyder at du kan administrere din Instore-TV løsning overalt - om du er hjemme, på kontoret eller på ferie på den anden side af jorden - det eneste der kræves er en internetforbindelse.

Med vores brugervenlige webbaserede administrationssystem, kan du let opbygge dine præsentationer. Har I som virksomhed flere skærme kørende, kan alle skærme naturligvis styres og grupperes under samme login.

Vores software sørger for, at indholdet på Jeres Instore-TV altid er opdateret og synkroniseret med det indhold I har valgt.

Stabil drift er af afgørende betydning. Der er en stor tillid forbundet med at levere Instore-TV, da I som kunder skal kunne være 100 procent sikre på, at vi som udbyder leverer et driftsikkert system.

Systemets høje driftsikkerhed er altid i fokus hos Nfoo Concept. Vi har kunder som har skærme kørende 24 timer i døgnet og vi tilbyder derfor også 24 timers overvågning. Systemet bygger på moderne teknologi og er løbende underlagt grundige test. Nfoo Instore-TV er udviklet med henblik på, at vores kunder ikke skal bekymre sig om driften.

Ud over den høje drifsikkerhed er det vigtigt at der ikke opstår tvivl i processen. Hos os får du fra start til slut en fast kontaktperson, som har indgående kendskab til netop din løsning.

Med Nfoo Instore-TV er mulighederne uendelige! Du kan frit kombinere billeder, tekst, reklamefilm, nyheder osv. og på den måde få netop dit budskab ud.

Herunder gennemgår vi de vigtigste features og formater. Savner du features i listen, så giv os et kald - vi bestræber os på at være nummer et og vi udvikler løbende produktet.

 Brugervenligt og intuitivt administrationssystem.
 Understøtter alle gængse mediatyper og formater.
 Statistikmodul.
 Modul til touchskærm uden merpris.
 Mange forskellige standard skabeloner - klar til brug.
 Gruppering og styring af uendeligt antal infoskærme under samme login.
 Brugerkonti - opret brugere og udpeg hvilke infoskærme de må bestemme indholdet på.
 Al administration foregår vi internettet - fleksibilitet.
 Dagsaktuelle nyheder i form af videoklip fra TV2 News VISION.
 Nem tidsplan for tænd / sluk af Instore-TV.
 Mulighed for tidsplaner for hvert enkelt indslag.
 Afspilning af websider og film lagret på lokalt netværk/intranet.
 Afspilning af netradio.


Af mediatyper kan blandt andet nævnes følgende:

 Dynamiske egne sider - opbyg med få klik dit budskab.
 Animerede indslag fra vores spotgenerator
 Billeder og slideshows (JPG, PNG, GIF).
 Video (alle videoformater der kan afspilles i Microsoft Mediaplayer).
 Shockwave flash (SWF).
 Flash movie (FLV).
 RSS-feeds (dagsaktuelle nyheder fra internetaviser).
 Microsoft Powerpoint diasshow.
 Websider.
 Netradio.
 Live TV igennem TV-tuner.
TV2 News VISION er skabt med udgangspunkt i TV2 News og har været integreret i Nfoo Instore-TV helt fra starten.

TV2 News VISION er skræddersyet til Instore TV og Info-TV, og er dermed den perfekte løsning, når nyheder skal formidles via digital skiltning. Der er tale om nyheder uden lyd men med tilhørende undertekster i bunden af billedet, der sikrer forståelse for budskabet i nyheden.

Indslagene opdateres hver hyppigt alle døgnets 24 timer, hvor der leveres en pakke med elleve forskellige indslag. Indslagene kan indeholde såvel nyheder, sport, finans samt vejrudsigt.

TV2 News VISION er fuldt ud integreret i vores løsninger og nyhederne er naturligvis omkostningsfrie at have kørende.

Med TV2 News VISION bliver skærmene levende, relevante og altid opdaterede, hvilket sikrer dine kunders fulde opmærksomhed.

  • hyppige spørgsmålHerunder forsøger vi at svare på de oftest stillede spørgsmål omkring Nfoo Instore-TV.

Har du spørgsmål som du ønsker uddybet, skal du endelig kontakte os på telefon 7070 7005.