Den grundlæggende ide har fra starten været at lancere en Klinik-TV løsning af høj kvalitet, med en bred vifte af funktionalitet og til en pris hvor alle kan være med.

Til forskel fra markedets andre aktører, har vi valgt en synlig og gennemskuelig prispolitik. Alle priser fremgår tydeligt på hjemmesiden - vi kan være vore priser bekendt og skilter gerne med dem!

Omkostningerne holdes nede i kraft af et solidt og gennemtestet produkt. Vi har haft fokus på høj brugervenlighed og intuitiv opbygning igennem hele udviklingsforløbet og kan derfor tilbyde et produkt som er overraskende nemt at betjene og som kræver et minimum af support.

Med en løsning fra Nfoo Concept har I frihed til selv at bestemme. Vores løsning er på ingen måde reklamefinansieret. Du bestemmer 100 procent selv, hvad du vil vise i dit venteværelse.

Vores løsning bygger på nyeste teknologi og er fuldstændig webbaseret.

Alle data lagres online på vores server som er beliggende i et døgnovervåget hostingcenter sikret mod brand og strømafbrydelser. Her er 2 x 1000 Mbit forbindelse til internettet, og der tages regelmæssigt backup.

At alt foregår online, betyder at du kan administrere din Klinik-TV løsning overalt - om du er hjemme, på kontoret eller på ferie på den anden side af jorden - det eneste der kræves er en internetforbindelse.

Med vores brugervenlige webbaserede administrationssystem (som du finder her på siden under login), kan du let opbygge dine præsentationer. Har I flere skærme kørende, kan alle skærme naturligvis styres og grupperes under samme login.

Den sidste del af løsningen består i et stykke software som afvikles på Nfoo Player (afspiller PC som er inkluderet i pakken - læs mere herom under priser). Med jævne mellemrum undersøger Nfoo Player vores online server for ændringer og henter eventuelt nye sider, nyheder, billeder, filmklip osv. Softwaren sørger for, at indholdet på Jeres Klinik-TV altid er opdateret og synkroniseret med det indhold I har angivet her på www.nfoo.eu.

Med Nfoo Klinik-TV er mulighederne uendelige! Du kan frit kombinere billeder, tekst, film, nyheder osv. og på den måde få netop dit budskab ud.

Herunder gennemgår vi de vigtigste features og formater. Savner du features i listen, så giv os et kald - vi bestræber os på at være nummer et og vi udvikler løbende produktet.

 Brugervenligt og intuitivt administrationssystem.
 Nem adgang til videomateriale fra Sundhedsstyrelsen.
 Understøtter alle gængse mediatyper og formater.
 Mange forskellige standard skabeloner - klar til brug.
 Gruppering og styring af uendeligt antal infoskærme under samme login.
 Brugerkonti - opret brugere og udpeg hvilke infoskærme de må bestemme indholdet på.
 Al administration foregår vi internettet - fleksibilitet.
 Dagsaktuelle nyheder i form af videoklip fra TV2 News VISION.
 Nem tidsplan for tænd / sluk af Info-TV.
 Mulighed for tidsplaner for hvert enkelt indslag.
 Afspilning af websider og film lagret på lokalt netværk/intranet.
 Afspilning af netradio.


Af mediatyper kan nævnes følgende:

 Dynamiske egne sider - opbyg med få klik dit budskab.
 Animerede indslag fra vores spotgenerator
 Billeder og slideshows (JPG, PNG, GIF).
 Video (alle videoformater der kan afspilles i Microsoft Mediaplayer).
 Shockwave flash (SWF).
 Flash movie (FLV).
 RSS-feeds (dagsaktuelle nyheder fra internetaviser).
 Microsoft Powerpoint diasshow.
 Websider.
 Netradio.
 Live TV igennem TV-tuner.
TV2 News VISION er skabt med udgangspunkt i TV2 News og har været integreret i Nfoo Klinik-TV helt fra starten.

TV2 News VISION er skræddersyet til Klinik-TV, og er dermed den perfekte løsning, når nyheder skal formidles. Der er tale om nyheder uden lyd men med tilhørende undertekster i bunden af billedet, der sikrer forståelse for budskabet i nyheden.

Indslagene opdateres hver hyppigt alle døgnets 24 timer, hvor der leveres en pakke med elleve forskellige indslag. Indslagene kan indeholde såvel nyheder, sport, finans samt vejrudsigt.

TV2 News VISION er fuldt ud integreret i vores løsninger og nyhederne er naturligvis omkostningsfrie at have kørende.

Med TV2 News VISION bliver skærmene levende, relevante og altid opdaterede, hvilket sikrer dine patienters fulde opmærksomhed.

  • hyppige spørgsmålHerunde forsøger vi at svare på de oftest stillede spørgsmål omkring Nfoo Klinik-TV.

Har du spørgsmål som du ønsker uddybet, skal du endelig kontakte os på telefon 7070 7005.