KLINIK-TV
  Klinik-TV
  Løsningen
REFERENCER
  Referencer
  Kundecases
PRISER
  Priser på licenser & hardware
NYHEDER
  Vores nyhedssektion
Kundecase lægerne Sønderåparken i Vejle

Vores første kunde og testpraksis. Lægerne Sønderåparken har benyttet Nfoo Klinik-TV helt fra starten og har været med til at forme vores brugervenlige design.

Nfoo Klinik-TV på en velplaceret storskærm i deres venteværelse, sørger for at holde patienterne informerede omkring klinikkens mange tiltag.

"Vores gamle og uoverskuelige opslagstavle er blevet skiftet ud med en moderne fladskærm. Fladskærmen fanger - i modsætning til vores opslagstavle - patienternes opmærksomhed og budskabet kommer ud."

Tidsbesparende

"Administrationsmodulet er brugervenligt og legende let at betjene. Vi bruger et minimum af tid på at holde vores patienter opdaterede omkring nye tiltag i klinikken."

"Med fri adgang til kampagner fra Sundhedsstyrelsen og nyheder fra TV2 News, sker der altid noget spændende og aktuelt på vores skærm."

"Vi har sparet flere ugeblade i venteværelset væk, da patienterne vælger at fokusere på vores Klinik-TV frem for at læse blade."

En målbar forskel

"Vores Klinik-TV løsning har givet oplysningsniveauet et mærkbart løft. Patienterne ser vores budskaber og reagerer på dem. Da vi for nylig kørte en kampagne for rygestop, fik vi langt flere henvendelser fra patienterne, end vi tidligere har gjort uden Klinik-TV."

"De (Nfoo Concept) finder løbende på nye tiltag som gør vores løsning endnu stærkere.